preload
preload
preload
preload
preload

Život u
Pap Pavla 10

 • Vertikalni vrt

  Po prvi put na stambenim objektima primenićemo sadnju stabala u žardinjerama na privatnim balkonima, okrenutim ka ulici Pap Pavla. Ukupno 26 stabala fotinije čini jedinstven fasadni vrt, pravi prirodni hlad i doprinosi vizuelnom utisku kada je ulična fasada objekta u pitanju.

 • Mir i opuštanje

  Ukupno je više od 1700m² u parteru i na krovnim terasama predviđeno za zelene površine. Dva dvorišta, krovne terase i privatne bašte stanova u prizemlju obezbediće neophodan prostor za druženje, odmor i opuštanje za sve stanare i korisnike objekta.

 • Sigurnost i razonoda za najmlađe

  Prostori za igru koji će se nalaziti u centralnom i u dvorišu iza objekta biće izvedeni u saradnji sa renomiranim EU proizvođačem opreme za dečja igrališta i sadržaće ljuljaške, tobogane, klackalice, prostor za sedenje i kreativne aktivnosti. U neposrednoj blizini – na samo nekoliko koraka od objekta se nalazi vrtić “Bubica” dok se na samo 300 metara udaljenosti nalazi još nekoliko privatnih vrtića.

 • Parking u službi korisnika

  Podzemna garaža na dva nivoa planirana je u suterenu objekta. Sa ukupnim kapacitetom od 132 parking mesta za automobile i preko 150 mesta za bicikle – ovaj prostor će biti idealno rešenje za sve stanare i korisnike objekta kojima je potrebno trajno i bezbedno parking rešenje. Dodatnu pogodnost donosi mogućnost instalacije punjača za električna vozila, kao i automatizovan ulaz u podzemnu garažu putem očitavanja saobraćajnih tablica na vozilu. Uz parking mesta u nivou -2 postoji mogućnost kupovine magacinskog prostora.

 • Sokače i boemski Novi Sad

  Kako se nekad uživalo u novosadskim kafanama i restoranima najbolje znaju oni koji i danas odlaze u Sokače – porodični restoran sa tradicijom i jedinstvenim ambijentom, koji je smešten preko puta PP 10. U blizini su i druge popularne ugostiteljske destinacije, a najuži centar grada sa bogatom ponudom je na samo par minuta šetnje.

 • Energetski pasoš B razreda

  Poput prethodnih zgrada koje smo izgradili i naš novi objekat zadovoljava visoke standarde energetske efikasnosti, a ovaj sertifikat garantuje da je vaš budući životni prostor ne samo ekonomičniji, već i zdraviji, komforniji, udobniji, trajniji i da ima veću tržišnu vrednost, Takođe, Energetski pasoši B razreda donose i značajne pogodnosti prilikom apliciranja za stambene kredite kod najvećeg broja banaka.

 • Kultura sećanja

  Čuvamo nasleđe i istoriju Novog Sada, njegovih stanovnika kroz spomen obeležje posvećeno ranijim stanarima na adresi Pap Pavla 10. Projektom uređenja unutrašnjeg dvorišta predviđeno je posebno mesto na kom će biti postavljena kamena klupa i podna obloga od žutih klinker pločica koje su se nalazile na ulazu u nekadašnju kuću Adolfa Handlera i njegove porodice, izgrađenu 1920-ih.