preload
preload
preload
preload
preload
Useljivo
Naši objekti u širem centru Novog Sada

Našim novim objektom u Futoškoj 59, nastavljamo da unapređujemo način i stil života u Novom Sadu, podižući kvalitet gradnje na viši nivo. Zgrada je visoka 5 spratova i sastoji se od 4 lokala i 19 modernih stanova. Na svakoj etaži se nalaze po 4 stambene jedinice, u rasponu od garsonjera do četvorosobnih stanova.

Zgrada u Futoškoj 59 se naslanja na novoizgrađeni objekat u Futoškoj 57 sa kojim čini arhitektonski niz. Arhitektonski, forma zgrade je uobličena po jednostavnom i atraktivnom modelu, dizajniranom u skladu sa potrebama građana u 21. veku. Celokupan koncept ERKER stanovanja je spreman da odgovori na svakodnevne zahteve stanara.

Futoška 59

Gradnju stambeno-poslovnog objekta u Futoškoj ulici br. 57 smo završili u decembru 2018. god. U okviru ovog objekta izgrađene su podzemne garaže na dva nivoa suterena, poslovni prostor u prizemlju i galeriji objekta, i stambeni prostor od I do VII sprata, na 8975 m² korisnog prostora.

U suterenu objekta se, pored parking mesta, nalaze ostave i biciklana koja je obezbeđena i dostupna na korišćenje svim stanarima. Osim 62 parking mesta u suterenu, obezbeđeno je i 20 parking mesta u dvorištu objekta.

Ovim objektom započeli smo Zeleni koncept stanovanja, koji objedinjuje dosadašnje eko segmente koje smo primenjivali u izgradnji i unapređuje naš pravac održive gradnje.

Futoška 57
Erker logo

Erker zajednica

Na mrežama

Pridružite se Erker zajednici, čitajte najnovije vesti na našem blogu i zapratite nas na društvenim mrežama

Kontakt

Kontaktirajte nas putem forme ispod ili nas pozovite.

Poruka je uspešno poslata.
kontakt