preload
preload
preload
preload
preload
U pripremi
Novi objekti na Mišeluku i u centru Novog Sada
Kamenički put 39
Pap Pavla 10

Kamenički put 39

Nova ERKER lokacija nalazi se na Mišeluku, na svega 5 minuta vožnje od grada, u delu grada koji se brzo razvija, sa odličnom pozicijom i prelepim pogledom ka Dunavu i Novom Sadu. Nastavljamo sa primenom Zelenog koncepta stanovanja i na ovom objektu na kom je planirano izvođenje zelenog krova. Obezbeđena su garažna mesta za svaki stan.

Lokacija koja će oduševiti sve koji tragaju za životom van gradske buke i komforan stambeni prostor su odličan izbor za život u modernom Novom Sadu. Uskoro ćemo objaviti informaciju o planiranom početku radova.

Kisačka 66

Pap Pavla 10

Novi objekat u srcu grada, na udaljenosti od 200 metara od Srpskog Narodnog Pozoršta, krasiće ulicu Pavla Papa i staro gradsko jezgro. Spoj moderne arhitekture i kulturno istorijskog nasleđa predstavljaće, kako izazov, tako i inspiraciju za arhitektu Lazara Kuzmanova koji je autor projekta. Na parceli od 3400m² prostiraće se objekat atrijumskog uređenja sa dovoljno prostora za vrt u dvorištu parcele. Većina stanova biće orijentisana ka zelenilu u dvorištu zgrade i samim tim, za stanare će to značiti mir i tišinu u srcu grada.

Erker nastavlja tradiciju Zelenog koncepta stanovanja pa će se tako pored zelenog vrta u dvorištu objekta, graditi i zeleni krov. Parking za svaki stan je obezbeđen u suterenu objekta. Početak radova planiran je za jesen 2023. godine.

Pap Pavla 10
Erker logo

Erker zajednica

Na mrežama

Pridružite se Erker zajednici, čitajte najnovije vesti na našem blogu i zapratite nas na društvenim mrežama

Kontakt

Kontaktirajte nas putem forme ispod ili nas pozovite.

Poruka je uspešno poslata.
kontakt