preload
preload
preload
preload
preload
Futoška 57
Stambeno-poslovni objekat u širem centru Novog Sada

Futoška 57

Gradnju stambeno-poslovnog objekta u Futoškoj ulici br. 57 smo završili u decembru 2018. god. U okviru ovog objekta izgrađene su podzemne garaže na dva nivoa suterena, poslovni prostor u prizemlju i galeriji objekta, i stambeni prostor od I do VII sprata, na 8975 m² korisnog prostora.

U suterenu objekta se, pored parking mesta, nalaze ostave i biciklana koja je obezbeđena i dostupna na korišćenje svim stanarima. Osim 62 parking mesta u suterenu, obezbeđeno je i 20 parking mesta u dvorištu objekta.

Ovim objektom započeli smo Zeleni koncept stanovanja, koji objedinjuje dosadašnje eko segmente koje smo primenjivali u izgradnji i unapređuje naš pravac održive gradnje.
Trudimo se da sa svakim novim objektom podignemo kvalitet izgradnje, te smo poboljšanjem razreda energetskog pasoša sa „C“ na “B” razred, obezbedili efikasniju uštedu energije i komfor. Oprema koja to obezbeđuje je: kamena vuna 10-20cm, niskoemisiona stakla, stolarija sa termozaštitom, kalorimetri u svim stanovima i kondenzacioni kotlovi. Sa ciljem poboljšanja energetske efikasnosti ali i smanjenja troškova, za svaki stan su postavljeni setovi sa pripremom za postavku vodomera za pojedinačno obračunavanje utroška vode, spremni za promenu načina obračuna. Novine se javljaju i u vidu zvučne izolacije između etaža i zelene fasade – ograda terasa projektovanih kao žardinjere sa sprovedenim zalivnim sistemom i zasađenim biljem.
Unutrašnje opremanje stana usmereno je ka domaćim i stranim brendovima prve klase uz prateće garancije.

S ponosom ističemo da smo u aprilu 2016. godine uselili prvi stambeno poslovni objekat na području Novog Sada sa zelenim krovnim terasama, a ovu sjajnu praksu smo nastavili i na ovom objektu. Novina je da pristup krovnim baštama neće imati samo privilegovani pojedinci, već svi stanari, jer smo obezbedili prostor za zajedničku krovnu baštu na površini od 120m2. Osim što izgledaju kao prelepe zelene oaze usred grada, zeleni krovovi imaju mnoge funkcionalne i ekonomske prednosti nad običnim krovovima. Deluju kao toplotna izolacija čime smanjuju troškove grejanja do 20%, upijaju zvuk i smanjuju uticaj buke, i produžavaju životni vek krova štiteći ga od UV zračenja, a zelenilo filtrira vazduh čime se stvara kvalitetnija mikroklima.

Projektom "Eko kultura stanovanja", koji obuhvata izgradnju eko punkta namenjenog za selekciju reciklažnog otpada i sklapanje saradnje sa firmama koje odnose selektovani otpad, omogućili smo stanarima da recikliraju iskorišćeno staklo, limenke, papir i PET ambalažu, što će doprineti budžetu skupštine stanara i podizanju svesti stanara o zaštiti životne sredine.
Futoška 57

F57 Ponuda

Proverite detalje nekretnina u ponudi klikom na sliku sa desne strane.

  • Futoška 57 - lokali
    Lokal 7

  • Ukupna površina prizemlja 27,21m²
    Ukupna površina galerije 269.04m²
    Ukupna etažirana površina 296,25m²
    Prodato

Foto galerija

Pogledajte fotografije i rendere stanova / lokala / garaža i zapratite nas na društvenim mrežama

Lokacija

Objekat se nalazi u jednom od najlepših delova Novog Sada, na raskršću ulica koje, sa jedne strane, spajaju Sajmište i Detelinaru sa Grbavicom i Limanom, a sa druge, Centar sa Novim naseljem i Telepom prema Veterniku. O atraktivnosti lokacije govori i blizina vrtića, osnovnih i srednjih škola, najlepšeg parka u Novom Sadu – Futoškog parka, kao i sportsko-rekreativnih sadržaja, zdravstvenih ustanova, marketa, restorana, pošte itd. Na manje od 5 minuta hoda nalaze se: Sajam, Poliklinika, Medicinski fakultet, otvoreni bazeni i Jodna banja.

Lokacija je pogodna, kako za porodice sa decom, tako i za srednjoškolce i studente. Na 500m udaljenosti nalaze se vrtić "Panda", OŠ "Vasa Stajić", srednja Medicinska škola "7. April", Medicinski fakultet, a na manje od 100m je vrtić "Čarolija". Takođe, zbog svoje povezanosti sa različitim delovima grada, ova lokacija je veoma pogodna za različite vrste poslovnih delatnosti.

Kada je reč o javnom prevozu - na samo 50m udaljenosti nalaze se autobuske stanice za linije 2, 6, 9 i 11, kao i za sve prigradske linije koje povezuju Novi Sad sa Veternikom, Futogom i Bačkom Palankom.

Erker logo

Erker zajednica

Na mrežama

Pridružite se Erker zajednici, čitajte najnovije vesti na našem blogu i zapratite nas na društvenim mrežama

Kontakt

Kontaktirajte nas putem forme ispod ili nas pozovite.

Poruka je uspešno poslata.
kontakt