preload
preload
preload
preload
preload
Futoška 59
Stambeno-poslovni objekat na uglu Futoške i Ulice Cara Dušana

Futoška 59

Našim novim objektom u Futoškoj 59, nastavljamo da unapređujemo način i stil života u Novom Sadu, podižući kvalitet gradnje na viši nivo. Zgrada je visoka 5 spratova i sastoji se od 4 lokala i 19 modernih stanova. Na svakoj etaži se nalaze po 4 stambene jedinice, u rasponu od garsonjera do četvorosobnih stanova.

Zgrada u Futoškoj 59 se naslanja na novoizgrađeni objekat u Futoškoj 57 sa kojim čini arhitektonski niz. Arhitektonski, forma zgrade je uobličena po jednostavnom i atraktivnom modelu, dizajniranom u skladu sa potrebama građana u 21. veku. Celokupan koncept ERKER stanovanja je spreman da odgovori na svakodnevne zahteve stanara.
Gradnja Futoške 59 početa je u septembru 2019. godine, a završena u Novembru 2020. godine. Objekat se naslanja na novoizgrađeni objekat u Futoškoj 57 i čini arhitektonski niz. Zgrada sadrži 19 stanova i 2 poslovna prostora.

Energetski pasoš "B" razreda donosi efikasniju uštedu energije i komfor. Oprema koja to obezbeđuje je: kamena vuna 10-20cm, niskoemisiona stakla, stolarija sa termozaštitom, kalorimetri u svim stanovima i kondenzacioni kotlovi.
Sa ciljem poboljšanja energetske efikasnosti ali i smanjenja troškova, za svaki stan su postavljeni setovi sa pripremom za postavku vodomera za pojedinačno obračunavanje utroška vode, spremni za promenu načina obračuna. Unutrašnje opremanje stana usmereno je ka domaćim i stranim brendovima prve klase.

Foto galerija

Pogledajte fotografije i rendere stanova / lokala / garaža i zapratite nas na društvenim mrežama

Lokacija

Nova stambeno-poslovna zgrada se nalazi u jednom od najlepših elova Novog Sada, na raskršu ulica koje povezuju Grbavicu i Liman sa Sajmištem i Detelinarom i sa druge strane centar grada sa Novim Naseljem i Telepom prema Veterniku.

U samoj blizini se nalazi nekoliko vrtića, osnovnih i srednjih škola, prelep Futoški park, marketi, restorani, pošta, kao i objekti sportsko-rekreativnog karaktera.Ovaj deo grada je idealan životni prostor za porodice sa decom, pogodan je za studente i mlade parove, ali i za poslovnu delatnost.

Na manje od 5 minuta hoda se nalaze Sajam, Poliklinika, Medicinski fakultet, otvoreni bazeni i Jodna banja. Na 50m udaljenosti nalaze se stajališta uz autobuske linije 2, 6, 9 i 11 koje vas povezuju sa gotovo svim delovima Novog Sada.

Erker logo

Erker zajednica

Na mrežama

Pridružite se Erker zajednici, čitajte najnovije vesti na našem blogu i zapratite nas na društvenim mrežama

Kontakt

Kontaktirajte nas putem forme ispod ili nas pozovite.

Poruka je uspešno poslata.
kontakt