Nacionalna Asocijacija zelenih krovova i terasa

Futoška 59

U centru Novog Sada

Našim novim objektom u Futoškoj 59, nastavljamo da unapređujemo način i stil života u Novom Sadu, podižući kvalitet gradnje na viši nivo. Zgrada je visoka 5 spratova i sastoji se od 4 lokala i 19 modernih stanova. Na svakoj etaži se nalaze po 4 stambene jedinice, u rasponu od garsonjera do četvorosobnih stanova.

Zgrada u Futoškoj 59 se naslanja na novoizgrađeni objekat u Futoškoj 57 sa kojim čini arhitektonski niz. Arhitektonski, forma zgrade je uobličena po jednostavnom i atraktivnom modelu, dizajniranom u skladu sa potrebama građana u 21. veku. Celokupan koncept ERKER stanovanja je spreman da odgovori na svakodnevne zahteve stanara.

Sa gradnjom Futoške 59 počinjemo u septembru 2019. godine. Objekat se naslanja na novoizgrađeni objekat u Futoškoj 57 i čini arhitektonski niz. U projektu je 19 stanova i 4 poslovna prostora.

Energetski pasoš "B" razreda će obezbediti efikasniju uštedu energije i komfor. Oprema koja to obezbeđuje je: kamena vuna 10-20cm, niskoemisiona stakla, stolarija sa termozaštitom, kalorimetri u svim stanovima i kondenzacioni kotlovi. Sa ciljem poboljšanja energetske efikasnosti ali i smanjenja troškova, za svaki stan će biti postavljeni setovi sa pripremom za postavku vodomera za pojedinačno obračunavanje utroška vode, spremni za promenu načina obračuna. Unutrašnje opremanje stana usmereno je ka domaćim i stranim brendovima prve klase uz prateće garancije. Kupcima je na raspolaganju izložbeni salon ugradnih materijala, koji se nalazi u okviru naših kancelarija.


Strukture stambenih jedinica

Sprat I-V

  • Stan 252.54 m²
  • Stan 1052.51 m²
  • Stan 1472.54 m²

Potkrovlje

  • Stan 1629.79 m²
  • Stan 1790.93 m²
  • Stan 1869.77 m²

Lokali

Lokali

  • Lokal 1, prizemlje27,42m²
  • Lokal 2, prizemlje31,34m²
  • Lokal 3, prizemlje25,56m²
  • Lokal 4, prizemlje + suteren27,63m² + 127,09m²

Lokacija

Nova stambeno-poslovna zgrada se nalazi u jednom od najlepših elova Novog Sada, na raskršu ulica koje povezuju Grbavicu i Liman sa Sajmištem i Detelinarom i sa druge strane centar grada sa Novim Naseljem i Telepom prema Veterniku.

U samoj blizini se nalazi nekoliko vrtića, osnovnih i srednjih škola, prelep Futoški park, marketi, restorani, pošta, kao i objekti sportsko-rekreativnog karaktera.

Ovaj deo grada je idealan životni prostor za porodice sa decom, pogodan je za studente i mlade parove, ali i za poslovnu delatnost.

Na manje od 5 minuta hoda se nalaze Sajam, Poliklinika, Medicinski fakultet, otvoreni bazeni i Jodna banja. Na 50m udaljenosti nalaze se stajališta ua autobuske linije 2, 6, 9 i 11 koje vas povezuju sa gotovo svim delovima Novog Sada.