preload
preload
preload
preload
preload

Na 200m od pešačke zone i glavnog gradskog trga

Gradimo novi zeleni objekat - Pap Pavla 10

114 stanova, 1700 zelenih površina

14 ekskluzivnih duplex penthausa

Pap Pavla 10

U centru grada, u savezu s prirodom

Naš novi projekat, PAP PAVLA 10, dovodi nas u samo srce Novog Sada, u staro gradsko jezgro – ulicu Pap Pavla koja spaja centralnu pešačku zonu i ekonomsku žilu grada - Bulevar oslobođenja.

PAP PAVLA 10 je savremen stambeno-poslovni objekat spratnosti: 2 nivoa suterena, prizemlje, 3 sprata i potkrovlje. Sastoji se iz tri međusobno povezana segmenta koji čine celinu sa ukupno 114 stanova, površine od 28 do 280 m². Iako smešten u centar grada, PAP PAVLA 10 donosi sav luksuz života u rezidencijalnoj zoni, sa benefitima i privilegijama pre svega namenjenim savremenim porodicama, ali i svima koji biraju mir, udobnost i privatnost u vremenu žurbe i obaveza koje nas čekaju van kuće.

Centralno pozicionirano unutrašnje dvorište donosi posebnu vrednost i autentičnu dimenziju projektu. Zamišljeno kao intimna i opuštajuća urbana bašta za stanare i korisnike, ova zelena oaza je projektovana je tako da im omogući kvalitetno provedeno vreme u dodiru s prirodom tokom čitave godine. Pored centralnog dvorišta površine 850m², planiran je i dvorišni prostor u zadnjem delu objekta sa uređenim igralištem prilagođenim različitim uzrastima dece i sadržajima za zabavu i relaksaciju.

PAP PAVLA 10 predstavlja i čitav niz inovativnih rešenja koja pripadaju “zelenom konceptu stanovanja” – pristupu u gradnji koji primenjujemo na našim zgradama od 2014. godine. Osim zelenih krovnih terasa i privatnih bašti uz stanove u prizemlju, ono što posebno izdvaja ovaj objekat je vertikalni vrt sa 26 stabala fotinije na privatnim balkonima koji su deo ulične fasade.

U suterenu objekta je projektom planirana garaža na dva nivoa, sa ukupno 132 parking mesta za automobile i preko 150 mesta za bicikle. Ulaz u garažu će biti automatizovan putem očitavanja saobraćajnih tablica. Ukupno 5 lokala je planirano u prizemlju objekta, ukupne površine 805m². Izgradnja objekta će trajati 30 meseci.

Život u Pap Pavla 10 donosi

 • 0stanova
 • 0zelenih površina
 • 0garažna mesta
 • 0ekskluzivnih penthaus stanova

Urbana bašta, u centru grada

Uživajte okruženi zelenilom i dišite čistiji vazduh

U današnjem vremenu, kada smo okruženi betonom i kada sate i dane provodimo u saobraćaju, dragoceni su nam oni trenuci i mesta na kojima nam se čini da se vreme zaustavlja, da su osećanja intenzivnija, a da su sva čula okružena prijatnim sadržajima. Trenuci koji donose mir i osećaj pripadanja prostoru koji je oko nas.

Projektom Pap Pavla 10 planirana je upravo takva, posebna i dragocena, urbana bašta u dvorištu objekta. Ova intimna zona za opuštanje i uživanje u prirodi uključuje prostore za sedenje, šetnju i uređene zelene površine, sa više od 50 biljnih vrsta koje će naći mesto na preko 1700 m².

Poseban kvalitet projektu donosi automatizovan sistem za navodnjavanje koji će koristiti vodu sakupljanu u rezervoare tokom atmosferskih padavina, čime će se ostvariti ušteda u troškovima održavanja zelenila u dvorištu objekta.

Penthausi

Ekskluzivni stanovi sa zelenim terasama

Ukupno 14 jedinstvenih dupleks stanova površine od 140 do 280m² biće smešteno na poslednja 2 nivoa objekta. Uz premijum opremu i zelenilo na terasama, svaki od stanova će imati bazen ili djakuzi na krovnoj terasi.

Ponuda stanova i lokala

Na 200 metara od pešačke zone i centra Novog Sada

Pogledajte objekat iz svih uglova

 • Ulaz1

  Ulaz2

  Ulaz3

 • Ulaz1

  Ulaz2

  Ulaz3

 • Ulaz1

  Ulaz2

  Ulaz3

 • Ulaz1

  Ulaz2

  Ulaz3

Lokacija

Živeti novosadski – nekad i danas

Na samo nekoliko minuta hoda od Srpskog narodnog pozorišta i Trga slobode, ulica Pap Pavla je mesto koje i danas svedoči o nasleđu i istoriji Novog Sada, u isto vreme čuvajući duh grada i ritam njegovog života koji ga vekovima čini posebnim i drugačijim.

Ulica Pap Pavla preseca jedan od najstarijih gradskih kvartova u kom su nekad živele porodice zanatlija, trgovaca, inžinjera, učitelja i profesora. Iako počinje i završava se na prometnim raskrsnicama, ova ulica i šetnja njenim trotoarima nas usporava i vraća u Novi Sad kakav je nekad bio - odmeren, gospodski, komšijski, grad zajedničkih vrednosti i razlika koje nas čine bogatijim.

U njenoj neposrednoj blizini se nalaze i Sinagoga i pravoslavna Uspenska crkva, novosadska Katedrala i 2 protestantske crkve, nekoliko pozorišta, mnoštvo kafana, restorana i skrivenih, dragocenih mikrolokaliteta koji ovom delu grada daju posebnu draž i karakter.

Na samo par koraka od objekta se nalazi vrtić “Bubica”, na 500m udaljenosti je smeštena Osnovna škola “Branko Radičević”, a na nepunih 5 minuta hoda se nalazi i najveća novosadska otvorena tržnica – Futoška pijaca. Mnoštvo marketa, ugostiteljskih objekata, privatnih i gradskih vrtića, kao i odlična povezanost sa pravcima prema Fruškoj gori i prema autoputu Beograd-Budimpešta čini ovu lokaciju dragocenom i za one koji su poslom i aktivnostima vezani za putovanja i lokacije van Novog Sada.

Kontakt

Kontaktirajte nas putem forme ispod ili nas pozovite.

Poruka je uspešno poslata.