Nacionalna Asocijacija zelenih krovova i terasa

Šta Erker inženjering izdvaja od ostalih građevinskih firmi?

Tradicija duga dvadeset godina pruža Erker inženjeringu kredibilitet u investiranju i gradnji. Iza svakog građevinskog projekta stoji stručan tim ljudi koji vam garantuje ugovorene rokove i kvalitet gradnje, što čini Erker inženjering pouzdanim partnerom u važnom životnom poduhvatu kao što je kupovina stana ili poslovnog prostora.

Pouzdan investitor


Svi stambeno poslovni prostori koje smo izgradili su uredno uknjiženi u zemljišne knjige. Važno nam je da opravdamo poverenje koje nam je ukazano, i reputaciju pouzdanog investitora koju smo gradili dvadeset godina, sa preko 100.000 m² izgrađenih poslovnih i stambenih objekata. Mi razumemo koliko je kupovina stana ili poslovnog prostora ozbiljno ulaganje, i stojimo vam na raspolaganju za sve vrste konsultacija. Naša misija je poboljšanje kvaliteta života i rada u stambeno poslovnim zgradama, oslanjajući se na stubove: pouzdanog poslovanja, kvalitetne i održive izgradnje.

Zeleni krovovi


Da li ste znali da u Novom Sadu postoje zgrade sa zelenim krovovima?

Ovi krovovi su koncipirani kao terase sa travnjacima i vrtovima, na kojima možete odmarati izolovani od buke i izduvnih gasova, ili čak gajiti sopstveno voće i povrće. Ponosni smo što možemo reći da smo pioniri eko gradnje u Novom Sadu, koja podrazumeva niz aktivnosti čijom primenom direktno utičemo na poboljšanje kvaliteta života.

Eko kultura


Šta je eko kultura stanovanja?

To su mini sistemi namenjeni očuvanju životne sredine, realizovani u nekoliko naših izvedenih objekata. U njima primenjujemo:

1. Reciklažu
- Instalirali smo eko punktove za selekciju i odlaganje otpada, od kojih stanari ostvaruju prihod

2. Hortikulturu
- Obogatili smo terase ovih zgrada začinskim i lekovitim biljem po pravilima hortikulture

3. Solarnu energiju
- Načinili smo prve korake u edukaciji i primeni solarne energije

Pozivamo vas da se upoznate sa našom trenutnom ponudom, sa svim procedurama prilikom kupovine nekretnina i neophodnom dokumentacijom koju možete pronaći na našem veb sajtu, kao i aktuelnostima u kompaniji i građevinarstvu uopšte.

Arsenije Pejić, Erker inženjering
21/06/2016

Podelite ovu vest


Sve vesti
Erker inženjering

Erker inženjering

Erker inženjering - Zeleni krovovi

Erker inženjering - Zeleni krovovi