Nacionalna Asocijacija zelenih krovova i terasa

#ErkerWellbeing - Promena sistema počinje promenom pojedinca

Erker inženjering doo otpočinje novu digitalnu kampanju koja za cilj ima da podigne svest pojedinaca o tome da su upravo oni ključ promene.

U skladu sa vrednostima koje zagovaramo, a odnose se na koncept zelenog stanovanja, zelenu gradnju i upravljanje otpadom pokušaćemo da približimo, svima nama, na koji način možemo da delujemo u svom okruženju, a za opštu dobrobit.
Izdvojili smo osam celina koje se odnose na različite pokrete, koncepte ili jednostavne savete kako da unapredimo sredinu u kojoj živimo.

Reč je o načinima kako da smanjimo otpad koji domaćinstvo svakodnevno pravi, kako da uredimo životni prostor po principima KonMari, te kako da primenimo hygge – danski koncept za srećniji život. Osim toga, donosimo ideje kako da smanjimo emisiju štetnih gasova koje proizvode automobili, kako da uštedimo energiju, oplemenimo radni prostor ili opremimo dečju sobu na način da podstiče maštu i razvoj mališana.

Priključite se našoj kampanji uz korišćenje #ErkerWellbeing i pokažite nam na koji način menjate sistem menjajući svoje navike.
20/11/2018

Podelite ovu vest


Sve vesti