Nacionalna Asocijacija zelenih krovova i terasa

Pobednici Foto konkursa „izBAŠTAj“

Naš nagradni konkurs izBAŠTAj trajao je mesec dana, od 14. februara do 14. marta 2019. godine.

Hvala svima koji su učestvovali i onima koji su glasali, jer je ukupno u konkurenciji bilo gotovo 60 fotografija, a preko 1200 glasova je na kraju odlučilo o dobitnicima nagrada.

Učesnici su imali zadatak da uslikaju svoje sobne biljke, okače fotografiju u album putem linka na našoj Facebook ili Instagram stranici, te da pozovu prijatelje da glasaju za njihovu fotografiju.

Dobitnici prve, druge i treće nagrade su birani prema broju glasova, odnosno pobednička fotografija je ona sa najvećim brojem glasova. Pa, je tako:

1. Mesto i stalak za sobne biljke osvojila Jovana M (364 ❤)
2. Mesto i viseći stalak za začinsko bilje i puzavice osvojila Aleksandra Dragić (220 ❤)
3. Mesto i dekorativnu kanticu za vodu osvojila Tatjana Celovski (217 ❤)

Cilj nam je bio da popularišemo negovanje biljaka u našem svakodnevnom prostoru, bilo da je reč o stanu, kući ili poslovnom prostoru. Na primeru sobnog cveća se može naučiti mnogo o tome kako priroda funkcioniše i da naše delovanje nije izolovana radnja, već da ima uticaja na prirodu. Koliko dajemo biljkama i prirodi uopšte, toliko nam se i vraća.

Mnogo nas je obradovala činjenica da naša zajednica na društvenim mrežama ima svest o važnosti ozelenjavanja životnog prostora. Isto tako nam je drago što je ovakava akcija naišla na odličan odziv, kako po broju prijavljenih, tako i po broju onih koji su odlučivali o pobednicima.

Čestitamo pobednicima i radujemo se svakoj novoposađenoj biljci!

Vaš Erker tim!
23/04/2019

Podelite ovu vest


Sve vesti
Pobednici foto konkursa "izBAŠTAj"

Pobednici foto konkursa "izBAŠTAj"