Nacionalna Asocijacija zelenih krovova i terasa

ERKER – Kisačka 66 – u korak sa razvojem Novog Sada

Ove jeseni počinjemo izgradnju novog stambeno-poslovnog objekta u Kisačkoj ulici br. 66, u blizini Železničke stanice, na kom nastavljamo trend zelenih, energetski efikasnih i objekata prepoznatljivog kvaliteta završne obrade.

Po prvi put u našoj zgradi biće instaliran punjač za električne automobile dostupan za sve stanare. Zelena fasada po modelu zelenih evropskih prestonica daće ovom objektu snažnu crtu modernosti i biće jasna poruka da je „Zeleni koncept stanovanja“ naš temelj za zelenu budućnost.

Svi stanari će moći da uživaju u još jednom zelenom krovu, četvrtom po redu. Objekat će imati 47 stanova i 60 garažnih mesta na dva nivoa u suterenu čime su ispunjeni svi savremeni standardi smanjivanja površina za parking u javnom i uličnom prostoru.

Nova Erker zgrada se nalazi u delu grada koji se veoma brzo razvija i s obzirom na planirano produženje Bulevara Jaše Tomića do Temerinske ulice, ova lokacija na budućoj raskrsnici Bulevara i Kisačke ulice u bliskoj budućnosti će postati još atraktivnija.

U neposrednoj blizini nalaze se glavna gradska železnička i autobuska stanica. Novi link ka istočnoj strani grada pruža direktnu vezu ka Žeželjevom mostu, a sa druge strane preko Bulevara oslobođenja ka mostu Slobode. U krugu od 2 km korisnicima novog objekta biće lako dostupno i staro gradsko jezgro sa atraktivnim kulturnim, zabavnim i ugostiteljskim sadržajima, kao i popularan šoping centar Big.
21/02/2020

Podelite ovu vest


Sve vesti